☀️GRUNDET SOMMERFERIE KAN LEVERINGSTIDEN VÆRE UDSKUDT ET PAR DAGE☀️

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er XRace?

XRace er en dansk virksomhed der beskæftiger sig med online salg af udstyr til gokart sporten. Vi har et bredt sortiment af udstyr fra OMP, Sparco, Alpinestars, Bell, Zamp og Arai som er blandt verdens førende producenter af udstyr til bilsport og karting. Klik her for at læse mere om XRace.

Har i en fysisk butik?

Nej desværre ikke. XRace er udelukkende en webshop og der er ikke mulighed for at prøve, afhente eller købe på adressen.
Ønsker du at returnere eller ombytte en vare kan du via vores
returportal nemt downloade en returlabel.

Hvor leverer i til?

Vi leverer til Danmark, Tyskland, Sverige, Holland, Belgien, Finland og Polen. Leveringstiden er normalt 1-5 hverdage i Danmark og 2-7 hverdage i andre lande.

Kan man afhente på adressen?

Har i en fysisk butik?

Nej desværre ikke. XRace er udelukkende en webshop og der er ikke mulighed for at prøve, afhente eller købe på adressen.
Ønsker du at returnere eller ombytte en vare kan du via vores 
returportal nemt downloade en returlabel.

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden for er normalt 1-5 hverdage i Danmark og 2-6 hverdage i andre lande. Ved forlænget leveringstid kontakter vi dig.
Ikke alle vare haves på eget lager, derfor kan leveringstiden være op til 5 hverdage.

Kan man blive sponsoreret af jer?

Ønsker du at blive sponsoreret af XRace så kontakt os via vores kontaktformular eller på Info@XRace.dk, så vurderer vi om der er grundlag for et samarbejde. 

Er det sikkert at betale med betalingskort?

Ja det er det. Loven siger at man ikke må trække pengene før varen/varerne er afsendt. Derfor vil beløbet stå som reserveret indtil varerne er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end du har godkendt. Derfor kan du trygt handle med betalingskort.

Kan jeg annullere min ordre?

Det er muligt at annullere din ordre, hvis du kontakter os hurtigst muligt efter du har lavet en ordre. Er din ordre klargjort og sendt afsted kan vi desværre ikke gøre noget før du modtager ordren og herefter sender den retur.

Kan jeg bytte en vare, hvis den nu ikke passer?

Ja selvfølgelig. Udstyr skal sidde præcis som man ønsker. Derfor kan du nemt returnerer den forkerte størrelse ved at gå ind på vores returportal som du finder nederst på siden. Varen skal sendes retur senest 60 dage efter du har modtaget den.

Har du andre spørgsmål?

Så tager du bare fat i os på Info@XRace.dk eller via nedenstående kontaktformular. Vi svarer oftest indenfor 2 timer og altid indenfor 24 timer.

Send os en besked!

Kontaktformular

Kategorier

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Har du endnu ikke en bruger?
Opret bruger