OM XRACE

OM XRACE

XRace - Alt I Udstyr Til Karting


Der findes mange niveauer indenfor karting, fælles for alle niveauer er at gokart er dyrt. Det er svært at komme udenom, men alligevel skal der være plads til alle.
Uanset om du er ny i sporten, kører for hyggens skyld eller konkurrere på topniveau, skal det være let og simpelt at købe lige netop det gokart udstyr du har behov for. Det er kernen bag XRace. 

XRace er stiftet og drevet af motorsportstosser med et bankende hjerte for fart, adrenalin, de små marginaler, den gode service og ikke mindst fedt udstyr! Vi er grejfreaks når det kommer til gokart udstyr. Derfor har vi samlet et bredt sortiment af gokart udstyr fra Sparco, OMP, Alpinestars, Bell, Zamp og Arai som er blandt verdens førende producenter indenfor udstyr til bilsport og karting.

Vi tror på den gode kundeservice, det skal ikke være bøvlet at returnerer eller ombytte en vare, det skal ikke være bøvlet at finde den rette størrelse og det skal ikke være bøvlet at finde udstyr til lige netop dit behov. Derfor har vi din ryg i alle tænkelige scenarier. Har du selv det mindste spørgsmål, så kontakt os! Det er gratis! 

Vi vil være kendt for vores ekstraordinære kundeservice, brede sortiment og dårlige humor når vi ses på banerne. 

Sammen er vi stærkere!

Hos XRace giver vi tilbage til sporten.
Vi støtter og samarbejder med kører, klubber, teams og løbsserier.

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Har du endnu ikke en bruger?
Opret bruger