Handelsbetingelser

XRace

Kastanievej 5
5550, Langeskov
TLF: 42201227 (Besvares kun efter 16)
Mail: Info@xrace.dk
CVR: 42171735

OBS! Ingen salg eller kundeservice på adressen.
Ønsker du kontakt så skriv på Info@XRace.dk eller via vores kontaktformular. Vi svarer oftest indenfor 2 timer. Ved henvendelse pr. Telefon besvares opkald kun efter 16.

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

XRace tager imod online betalinger med; [Dankort, Visa/Dankort, Visa, Apple pay, Google pay, Paypal og Mobilepay Online]. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

XRace benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering

Vi leverer til Danmark, Tyskland, Sverige, Holland, Belgien, Finland og Polen. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-5 hverdage i Danmark og 2-7 hverdage i andre lande.

Ikke alle vare haves på vores eget lager. Dog kan vi stadig overholde vores oplyste leveringstid.

Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag, hvis muligt. 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres i Danmark med GLS, og med GLS og Postnord i andre EU lande.

Retur og fortrydelsesret

Der gives 60 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 60 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være i vores hænder senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Info@xrace.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte vores returportal, som du finder her.

Det er op til XRace at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til XRace i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

XRace dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes:

XRace
Kastanievej 5
5550, Langeskov

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af XRace. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til Info@xrace.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

 Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Har du endnu ikke en bruger?
Opret bruger