Alt Om Handsker

Alt Om Handsker

Et par gode Gokart Handsker kan gøre dig til en bedre Gokart Kører, det lyder måske vildt, men lad os forklare.

At være en dygtig Gokart Kører handler om at have fuld kontrol over sin gokart og for at opnå den kontrol er det essentielt med et godt fast greb på rattet. Gokart Handsker er designet med silikone/gummi belægninger på håndfladen og fingrene for at give et forbedret greb, derved minimere man risikoen for miste grebet i skarpe sving og præcise manøvre. Derudover bidrager det øgede greb fra handskerne også til, at man som kører, ikke bruger en masse kræfter på at holde godt fast i rettet og derved blive hurtigere træt i armene. Gokart handsker beskytter også hænderne mod den friktion der er mellem hænder og rat, med et par gokart handsker undgår man sår og vabler.

Vælg de rigtige Gokart Handsker

1. Greb
Som nævnt er grebet på handskerne enormt vigtigt, derfor er det også vigtigt at overveje når man står og skal købe et par nye handsker. De fleste gokart handsker fra de store velkendte producenter er intelligent designet med fokus på øget greb, derfor er det næsten svært at fælge forkert. Det er dog stadig en god ide at se på billeder af handskernes håndflade, for at se hvordan de er optimeret til bedre greb. 

2. Størrelse og Pasform
Gokart Handsker skal gerne være en smule stramme uden at være generende. Det er vigtigt at handskerne ikke presser på hånden eller fingrene, men de må hellere ikke lave "rynker" fordi de er for løse. Du kan bruge vores størrelsesguides til at finde din størrelse. Men husk at der kan være stor forskel på hænder, derfor kan vores guides godt afvige én størrelse op eller ned.

3. Materialer
Det fleste populære gokart handsker er i dag lavet med et sublimeret design, det gør at handskerne kan laves i lette og åndbare materialer. En af de store forskelle der kan være på gokart handsker er om de er med indvendige eller udvendige syninger. Er handskerne med indvendige syninger vil du kunne mærke syningerne på fingrene, hvor at handsker med udvendige syninger er helt glatte indvendigt. 

4. Vind og Vejr
De typiske gokart handsker er lavet i et let og åndbart materiale der gør dem super komfortable i godt vejr, udfordringen er dog at vandet fosser lige igennem dem i regnvejr. Derfor bør du måske overveje at købe et par gokart handsker til regn. Regnhandsker er lavet i et vandtæt materiale der holder vind og vejr ude, de er samtidig optimeret til at fastholde et godt greb, selvom de bliver våde. 
Du kan se vores udvalg at Gokart Udstyr til regn her.

Hos XRace.dk har vi et stort udvalg af Gokart Handsker fra Sparco, OMP og Alpinestars. En af vores mest solgte handsker er Sparco Rush der med sit simple design matcher hele Sparco serien indenfor karting, derudover har de et enormt godt greb og en behagelig pasform. Du kan se alle vores Gokart Handsker her.


Flere Artikler

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Har du endnu ikke en bruger?
Opret bruger